Избори 2007...само АЗ ли ОБИЧАМ СОФИЯ ???

Доколко успешно правото регулира обществените отношения в действителността. Изпълнява ли правото политически поръчки? Не е ли правото продължение на политиката с други средства?

Re: Избори 2007...само АЗ ли ОБИЧАМ СОФИЯ ???

от atanassoff » Съб Окт 27, 2007 2:32 pm

Ще се отклоня малко от спора "за" и "против" гласуването.

Днес си мислех, че на тези избори алтернативите наистина са само две и това не са Бойко vs. Другите, а май Мартин vs. Другите. В крайна сметка той наистина е неопетнена фигурна. Но какво от това? Абе чуя ли СДС и ДСБ си имам не едно, ами 1 000 000 на ум.

Е какво очакваме да направи един нов кмет? Ами нищо не очакваме, те и нищо не обещават. То затова и Бойко на практика нямаше кампания. Защо да се харчат пари за реклами, в които не казваш нищо или хиляда версии на плакати, на които си сниман от различен ъгъл.

Абе не знам, не е това политиката, не са това кметовете и най-важно: не са това хората, които трябва да управляват. Но каквото и да стане гласуваме за тях. Е, аз май предпочитам да псувам тях, отколкото след това себе си...
Аватар
Администратор
 
Мнения: 972

Re: Избори 2007...само АЗ ли ОБИЧАМ СОФИЯ ???

от Дени » Пон Окт 29, 2007 7:38 pm

Не понасям Бойко Борисов и страшно мн ме е яд, че той ОТНОВО спечели (dull) (no) Нищо не прави за София и аз като софиянка страшно много се ядосвам ... А сега ... още 4 години на НИЩО (fubar)
Аватар
 
Мнения: 22

Re: Избори 2007...само АЗ ли ОБИЧАМ СОФИЯ ???

от Moriarty » Пон Окт 29, 2007 11:42 pm

Дени написа:Не понасям Бойко Борисов и страшно мн ме е яд, че той ОТНОВО спечели (dull) (no) Нищо не прави за София и аз като софиянка страшно много се ядосвам ... А сега ... още 4 години на НИЩО (fubar)

ако всичко върви по план ще са само 2 години...
 
Мнения: 14

Re: Избори 2007...само АЗ ли ОБИЧАМ СОФИЯ ???

от Калев » Пон Окт 29, 2007 11:59 pm

По всяка вероятност. (smile)
Аватар
Модератор
 
Мнения: 137

Re: Избори 2007...само АЗ ли ОБИЧАМ СОФИЯ ???

от Nikolas » Вто Ное 13, 2007 1:00 pm

Дени написа:Не понасям Бойко Борисов и страшно мн ме е яд, че той ОТНОВО спечели (dull) (no) Нищо не прави за София и аз като софиянка страшно много се ядосвам ... А сега ... още 4 години на НИЩО (fubar)Е все пак е по-добре от С. Софиянски ,който за 12 години (почти) не направи нищо за града !Така ,че не виждам нищо лошо в управлението на г-н Борисов!!!!
(punch) (punch) (punch)
Нали знаете песента:
" Бате Бойко ти си ПИЧ..."
 
Мнения: 6

Предишна

Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта