ред за обжалване на решение от конкурс на Столична Община???

Административни актове. Издаване и обжалване на административните актове. Компетентност на изпълнителните органи на държавата. Административни нарушения и административни наказания. Принудителни административни мерки. Нормативна уредба.

Разработки по административно право

Разработки по административен процес

ред за обжалване на решение от конкурс на Столична Община???

от mom40 » Нед Фев 12, 2012 7:19 pm

Здравейте,
преди 2 месеца участвах в конкурс за наемане на помещения, публична общинска собственост. Аз бях класирана на 1 място, но тези, които бяха класирани на 2 място (по думите на служителя, който отговаря за конкурса), подали възражение. От тогава до сега няма нищо постъпило в административния съд. След като проверих в общината какво става, се оказа, че възражението не било до административния съд, а до областния управител.

Въпросът ми е: Какво общо има той с провеждането на конкурса. В документите за конкурса пише, че решението на комисията може да бъде обжалвано в 14 дневен срок в Административния съд. И след като не е обжалвано в административния съд, в този срок, не трябва ли да ме поканят да сключим договора. подозирам, че някой ме разиграва, затова моля да ми помогнете да си търся правата.
 
Мнения: 1

Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта