Нуждая се от малко информация относто разработките

Система на МО: структура и полиструктурност на системата, субекти, състояние на системата, подсистемни равнища. Подсистеми на МО. Основни периоди в развитието на международните отношения: Античност, Средновековие, Ново и Най-ново време.

Разработки по Международни отношения

Документация

Нуждая се от малко информация относто разработките

от Lukaev » Пет Ное 07, 2008 9:04 pm

Здравейте. Аз съм първи курс право и ми преподава проф. Пантев. Искам да попитам дали тези разработки са актуални и ще ми свършат ли работа, ако се готвя и по тях. Благодаря (smile)
Аватар
 
Мнения: 7

Re: Нуждая се от малко информация относто разработките

от Josefinne » Съб Яну 03, 2009 8:20 pm

Ами не, тия разработки не са достатъчни. Даже са много скапани, ние си ги качваме във форума, за да му свалим рейтинга и да започнете да си купувате тухлите от книжарниците , вместо да си давате паричките за дискотеки и да се трепете там. (no) (no) (no) Абе, въобще те тия администраторите са много зле, да ги качват, вместо направо да пуснат реклама на учебника (dull) .
Сега, сериозно, айде моля ви спрете да го задавате тоя въпрос, 'щото за всички теми отговорът е еднакъв. Лепнете си го някъде на стената. Разработките в 99% от случаите са достатъчни за подготовка за изпит.Ако ги назубрите на 100% мисля, че даже ще имате 6ца. АКо ви е зор да ставате професори и да имате успех в живота обаче, сядайте над учебниците.ДА,да,да,даааааа разработките са достатъчни за изпита, но НЕЕЕЕ не са достатъчни, ако наистина ви е мерак да знаете нещата, с които един ден ще си изкарвате ( дай Боже ) и хляба, и бензина, и колата и на жена си сандалки в Мола ще купувате.
Моля, първокурсника от горното мнение да не ми се сърди за острото поведение , не е нищо персонално към него, ама ми втръсна от тоя въпрос вече (punch) .
И дано админите прочетат мнението ми до края, за да разберат, че първите 3 реда не са сериозни , преди да са го изтрили. (rofl) (handshake)
Айде със здраве и аз отивам да уча за сесията ПО РАЗРАБОТКИТЕ !
Аватар
Администратор
 
Мнения: 116

Re: Нуждая се от малко информация относто разработките

от bassterror » Пет Яну 16, 2009 10:31 pm

Въпреки горния отговор, се осмелявам да попитам, дали разработките по ТМО, биха ми помогнали във ВТУ? Питам с една едничка цел - понеже ми остава малко време до изпита, искам да знам дали да ги чета и да си ги редактирам за моя конспект или ще си загубя и малкото време, което имам? Нов съм във форума и не знам дали тези разработки отговарят и на моя конспект (въпреки че го видях вписан)! Благодаря предварително!!
Аватар
 
Мнения: 2

Re: Нуждая се от малко информация относто разработките

от Калев » Пет Яну 16, 2009 11:09 pm

Най-вече би ти помогнал някой от ВТУ, но все пак смятам, че щом и на вас ви преподава доц. Видин (съдя по това, че той е съставил конспекта според темата за вашия университет), предполагам, че ще иска да чуе същото. Направих бързо сравнение на конспектите и разликите определено не са малко, но смятам, че това, което съвпада, спокойно можеш да го учиш по разработките тук. Успех! (smile)
Аватар
Модератор
 
Мнения: 137

Re: Нуждая се от малко информация относто разработките

от Lukaev » Вто Яну 20, 2009 3:22 pm

Josefinne повече от очевидно е,че явно имаш някакви проблеми в общуването с хората. Форумът е,за да се задават въпроси и по-запознатите да отговарят на тях. Сега съм 1 курс ,но догодина ,ако някой отправи същотото запитване като моето, аз няма да му отговоря като теб. Не беше особено оригинален с това ,което написа. Следващият се постарай да бъдеш малко по-интересен. И пак казвам за всички,които не се разбрали - това е ФОРУМ. Нека никой не се притеснява да задава каквито и да е въпроси (yes)
Аватар
 
Мнения: 7

Re: Нуждая се от малко информация относто разработките

от bassterror » Вто Яну 20, 2009 11:18 pm

Благодаря много на разработилите конспекта!!! Много ми помогнахте!! На изпита искарах петак! (cool)
Все така полезни да сте!
Аватар
 
Мнения: 2

Re: Нуждая се от малко информация относто разработките

от Lady_Croft » Сря Яну 21, 2009 11:45 pm

Lukaev написа:Josefinne повече от очевидно е,че явно имаш някакви проблеми в общуването с хората. Форумът е,за да се задават въпроси и по-запознатите да отговарят на тях. Сега съм 1 курс ,но догодина ,ако някой отправи същотото запитване като моето, аз няма да му отговоря като теб. Не беше особено оригинален с това ,което написа. Следващият се постарай да бъдеш малко по-интересен. И пак казвам за всички,които не се разбрали - това е ФОРУМ. Нека никой не се притеснява да задава каквито и да е въпроси (yes)


Първо, Josefinne не е мъж, за да й говориш в мъжки род.
Второ, беше достатъчно интересна и оригинална. И не, няма проблеми с общуването.
Трето, при все че това е ФОРУМ, израз на неособено похвален капацитет е да се задава един и същи въпрос по 53745734 пъти. Отговорили са му вече 53745733 пъти. И това е достатъчно.
Четвърто - не се заяждам. Просто е доста нелоялен и грозен този тон, при положение, че догодина, живот и здраве, ще четеш по нейни разработки по Гражданско право. Дължиш поне малко уважение на хората, които са отделили от времето си, за да го има този ФОРУМ.
Лека и успешна сесия! (smile)
Аватар
Модератор
 
Мнения: 192

Re: Нуждая се от малко информация относто разработките

от Jantex » Чет Яну 22, 2009 9:52 am

Е оставете го момчето на мира бе, ще помисли, че се заяждате! (wait) Все още е 1 курс и не разбира ще юристите с течение на времето развиваме малко странно чувство на хумор граничещо по тон със заяждането (itwasntme)

До Lukaev: ДА, разработките са актуални и достатъчни. Това се стремим да правим тук във форума (wink) Josefinne е права на 100% относно разработките...
По принцип всяка година този въпрос наиситна сезадава безброй пъти и ни е омръзнало да отговаря. Но всеки нов потребител си мисли, че е уникален и неповторим в своите мисли (присъщо за всеки човек) и го задава този въпрос като си мисли, че никой не е питал вече за това (happy)

Може би трябва да сложим някакво банерче в началото на страницата на форумите, че " РАЗРАБОТКИТЕ са ДОСТАТЪЧНИ" (smirk)

Просто е доста нелоялен и грозен този тон, при положение, че догодина, живот и здраве, ще четеш по нейни разработки по Гражданско право. Дължиш поне малко уважение на хората, които са отделили от времето си, за да го има този ФОРУМ.


Гери, това не разбрах и още не разбирам каква връзка има с ...каквото и да било (thinking)

Първо, не разбирам какво общо има това да държиш "нелоялен и грозен тон" на някого и същевременно да му четеш разработките. Едното не изключва другото. Например, чета учебник по предмета " Х " на проф. "У.Z." . Какво ми пречи да се кефя на учебника и да го ползвам за подготовка и същевременно като да си държа "нелоялен и грозен тон" с него всеки път като го видя. (thinking) Веднъж създадени разработките се отделят от автора и можеш спокойно да уважаваш разработките и и да не уважаваш автора или обратното. А и откога държането на "нелоялен и грозен тон" е равносилно на неуважение (wondering)

"ДА изчистим предразсъдъците от нашите форуми!!!" (legaltheory)


П.П. А, да, и ако наистина мислиш, Гери, че момчето държи "грозен тон", защо не му изтри мнението! Това следва да направи един мод в тоя случай. Щом не си го направила, значи не мислиш, че тонът му е грозен, а в такъв случай твоя пост би бил само с цел заяждане и сплашване с новите потребители (lipssealed) "Оставка!", "Оставка!", "Оставка!" (poolparty)
Аватар
Модератор
 
Мнения: 254

Re: Нуждая се от малко информация относто разработките

от Lady_Croft » Чет Яну 22, 2009 10:09 pm

Ицо, хайде да не ми обясняваш какво мисля и какво не мисля. Знам по-добре от теб.
Що се отнася до модераторските ми задължения - спазвам си правилата. В мнението нямаше нецензурни или особено обидни квалификации. Да го трия, би означавало комплексарска проява на авторитаризъм. А забележката си продължавам да смятам за напълно основателна.
Впрочем, не е зле тези неща да ги обсъждаме в екипния форум, не тук.
Поздрави (smile)
Аватар
Модератор
 
Мнения: 192


Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта