ИЗПИТ ПО МЕЖДУНАРОДНИ ОТНОШЕНИЯ

Система на МО: структура и полиструктурност на системата, субекти, състояние на системата, подсистемни равнища. Подсистеми на МО. Основни периоди в развитието на международните отношения: Античност, Средновековие, Ново и Най-ново време.

Разработки по Международни отношения

Документация

Re: ИЗПИТ ПО МЕЖДУНАРОДНИ ОТНОШЕНИЯ

от Jantex » Пон Фев 02, 2009 9:36 pm

Мисля, че е някъде на третия етаж, там където са и другите кабинети - точно в коридорчето срещу стълбите. Отиваш и почваш да четеш имената по вратите - би трябвало да видиш и неговото. Ако не го видиш, чукни на някой врата с имена на преподаватели по международноправни дисциплини и питай за Паню (thinking)
Аватар
Модератор

от aum » Пон Фев 02, 2009 11:57 pm

мисля да използвам точно това име (bigsmile) мерси :)
Аватар

от gribo » Чет Фев 05, 2009 10:36 am

някой знае ли кои въпроси са били обсъждани на лекциите тази година по МО?

от aum » Чет Фев 05, 2009 4:10 pm

- Студена война(тук доктрини ,ядрени оръжия , след СВ) (един от непадналите се въпроси на втори поток)
- сигурност (тук все на все 2 въпроса има) (другият непаднал се въпрос от тестето с билетчета)
- външно политическо прогнозиране
- система на МО (въпросът на втори поток)
- управление (въпросът на първи поток)
- самоуправление.
Аватар

от fly4o » Нед Фев 08, 2009 10:36 am

Само тези въпроси ли са обсъждани? И е казал, че ще се падне един от тези, които са говорени на лекции? То това изключва доста въпроси от конспекта тогава... Какви са ви оценките? (въпросът ми е към първокурсниците) (evilgrin) Какво преобладава?

от jbblaskovitz » Нед Фев 08, 2009 11:04 am

преобладават 5 и 4.Има и доста шестици. Аз имам 5.
Аватар

от Най » Пон Фев 09, 2009 3:07 pm

jbblaskovitz написа:преобладават 5 и 4.Има и доста шестици. Аз имам 5.

А има ли скъсани?

Аз много се ядосах, защото въпросът ми беше много лесен, не виждам какво не съм написала по него, а имам 4...За съжаление си правя извода, че не ги е чел особено задълбочено. И имам впечатлението, че доста хора преписваха- може би затова преобладават високи оценки (smile)

от fly4o » Пон Фев 09, 2009 3:34 pm

Някой знае ли, дали лекциите, които се разпространяват така усилено( онези напечатаните от 100 години), са достатъчно добри? Откъде е по-добре да се учи- от тях или от тези тук в сайта? Мерси предварително!

от Karmelita » Пон Фев 09, 2009 4:06 pm

наистина ли само тези теми са се разисквали на лекции!?съжалявам за повторението на въпроса,но 2курс не можехме много да се вредим на тези лекции... камо ли да чуем нещо от последните редове !? :)

от aum » Пон Фев 09, 2009 11:48 pm

Да,само тези теми е разисквал. Аз поне на тях си приготвих някое друго подсказващо средство (itwasntme) Може да се преписва,но не е много спокойно,защото асистентите се разхождат доста. Лично аз оценката си я изкарах на база разработките тук,а онези средновековни напечатани лекции вършат също ЧУДЕСНА работа - задочниците са учили по тях и са получили висока оценка.
Аватар

ПредишнаСледваща