Кой, кой е в Legaltheory Форуми!

За нещата от живота... и не само! Не всичко е право...

Кой, кой е в Legaltheory Форуми!

от atanassoff » Чет Авг 09, 2007 8:38 pm

И ето, че отново сме на старта на тази тема.
Въпреки, че вече много от редовните ни потребители се познават дори лично, а какво остава за "задочната" форма на дискусионните ни форуми, аз все пак ще помоля да се представим в тази тема.

Аз съм Атанас Атанасов, администратор на този форум.
Познавате както работата ми по подръжката, така и острия ми език (доста често преодоляващ стерилността на юридическото изказване).

Надявам се да заредим този форум с много повече дискусии, спорове и размисли относно правото, а и света около него.
Аватар
Администратор
 
Мнения: 972

Re: Кой, кой е в Legaltheory Форуми!

от Калев » Пон Авг 13, 2007 6:03 pm

Здравейте, аз съм Кирил Калев, от Варна, понастоящем в София, където ще съм втори курс в СУ, след като си платя семестриалната такса. (dull) Извън правото се интересувам от история, спорт, технолигии и др.
Изключително съм благодарен на всички, допринесли за достигането на нивото, на което е сайтът в момента! И съм убеден, че то само ще се повишава. (nod) На настоящите първокурсници тепърва им предстои да открият какъв незаменим помощник ще имат в лицето на този сайт. (yes)
Последна промяна Калев на Чет Сеп 27, 2007 12:27 am, променена общо 1 път
Аватар
Модератор
 
Мнения: 137

Re: Кой, кой е в Legaltheory Форуми!

от Assasiyah » Пон Авг 13, 2007 6:04 pm

Привет на всички колеги и заинтересовани на тема "право" потребители!

С някои от вас вече се познаваме, други тепърва предстои да срещнем, така че за вторите две думи от мен. Вероятно моя милост знаете като човека, който нафлуди с разработки по учебния материал за първи курс форума през изминалата учебна година. Зад този малко сложен за произнасяне ник (Assasiyah) всъщност стои името Александра Николова, по настоящем вече студент по право втори курс в СУ. Сега ще ме срещате в този форум и като админ, така че относно всякакви проблеми, съм насреща за помощ!

Хайде, смело драсвайте и вашето представяне. ::wink::
Изображение
Аватар
 
Мнения: 531

Re: Кой, кой е в Legaltheory Форуми!

от Lubomir » Сря Авг 15, 2007 3:57 am

Хубав раздел, който разчупва догматиката. Иначе относно мен - Любомир Грънчаров, 2-ри курс; интересите ми гравитират около историята, правото и други хубави неща ::bigsmile:: За повече инфо: лс. ::cool::
Аватар
 
Мнения: 9

Re: Кой, кой е в Legaltheory Форуми!

от Lady_Croft » Сря Авг 15, 2007 8:54 pm

Привет и от мен!
Казвам се Гергана Антонова, студентка съм в специалност Право и тази година ще щурмувам втори курс. (nerd)
Извън правото се вълнувам от източните култури и философии и от всичко мистично и необяснимо въобще - било то неподозираните възможности на човешкото съзнание или теориите на хаоса.
Иначе обичам компанията на близките си хора, тибетската музика и ... качествения шоколад. (smile)
Надявам се този форум да се превърне в полезна и приятна дестинацийка за обмен на идеи, опит и всичко, което целокупно ни вълнува. Така че смело дерзайте! (wink)
Аватар
Модератор
 
Мнения: 192

Re: Кой, кой е в Legaltheory Форуми!

от Nelly » Чет Авг 16, 2007 4:48 am

Здравейте и от мен!

Казвам се Нели Илиева и съм единият от модераторите във форума. Уча право в Пловдивския университет и ми предстои да прекрача прага на трети курс. Може би най-важното, което трябва да кажа за себе си е, че не мога да живея без музика, обожавам да уча английски и френски, обичам да снимам познати и случайни хора, животни и места, да запечатвам вълнуващите моменти и въобще всичко, което се случва около мен. Вълнуват ме паранормалните явления и... не на последно място... ( (party) ) правото.
Последна промяна Nelly на Вто Авг 28, 2007 8:43 pm, променена общо 1 път
Аватар
Модератор
 
Мнения: 200

Re: Кой, кой е в Legaltheory Форуми!

от Росен » Чет Авг 23, 2007 12:15 am

Добра среща на всички!

Казвам се Росен, от Благоевград съм. Следвам право в ЮЗУ "Неофит Рилски" - Благоевград. Настоящата учебна година ще съм третокурсник.

Пожелавам голям успех на новия форум и на всички негови потребители!
 
Мнения: 41

Re: Кой, кой е в Legaltheory Форуми!

от n.o.r.m.a » Вто Авг 28, 2007 9:21 am

Здравейте, колеги,
аз съм семестриално завършила право в СУ, дори с успешно положен държавен изпит по гражданскоправни науки. Предстои ми да се преборя и с останалите два. Надявам се на добра комуникация с всички вас. Бъдете здрави и много успехи. ::smile::
 
Мнения: 8

Re: Кой, кой е в Legaltheory Форуми!

от northern-star » Пет Авг 31, 2007 12:59 am

Здравейте! ::smile::
Аз съм другият администратор във форума. Уча Право в СУ, толкова вдъхновяваща и необятна специалност! Обичам нашия форум и се надявам, че всички ние ще успеем да правим не само плодовити дискусии, но и по-големи проекти.
Пожелавам на всички приятно и неусетно време в LegalTheory форума. И само успехи!
Аватар
 
Мнения: 307

Re: Кой, кой е в Legaltheory Форуми!

от jenybon » Сря Сеп 12, 2007 5:21 pm

Здравейте и от мен. Казвам се Женя и съвсем скоро се регистрирах. Търсейки дефиниция на един правен термин, попаднах на форума и много ми хареса. Аз завърших 5 курс право и съм положила успешно всички семстриални изпити, освен Международно частно право, а в последствие се оказа, че имам проблем и с оценката ми по Облигационно и ей ме на пак уча по облигации, за да се явя отново. Сега уча упорито, но в най-скоро време ще разгледам по-обстойно целия форум - сигурна съм, че ще ми бъде не само много интересен, но и полезен.
 
Мнения: 2

Следваща

Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта