Относно изпита по МПП

Субекти на международното право. Международни договори. Международноправни санкции. Международноправни отрасли.

Разработки по МПП

Източници на МПП

Re: Относно изпита по МПП

от pebbles » Чет Яну 31, 2008 6:55 pm

важно е доколко можем да си организираме речта и съвкупните знания,а не какво влиза в дадена тема!сигурна съм,че няма да имаме проблем с изпитващите при едно добро владеене на материала.най-важно е спокойствието.лично на мен притеснението ми е играло неведнъж лоши шеги-при Токушев,разбира се (bigsmile) така че,колеги,успех утре и бъдете уверени в знанията си! (yes)
 
Мнения: 29

Re: Относно изпита по МПП

от Absolute » Пет Фев 01, 2008 10:32 am

Много успех на всички днес и да напишат впечатленията си във форума! :) Стискаме палци! (yes) (legaltheory)
 
Мнения: 14

Re: Относно изпита по МПП

от Absolute » Пет Фев 01, 2008 12:19 pm

На писмен изпит ли е по-добре да се явим или на устен? Писмените Чавдар Стоянов ли ги проверява? И има ли значение дали си ходил на колоквиума при него?
 
Мнения: 14

Re: Относно изпита по МПП

от pebbles » Пет Фев 01, 2008 6:40 pm

колеги,мълчанието е злато,но ние не сме алчни (smile) !пуснете някакво инфо,че знаете как е!моля! (whew)
 
Мнения: 29

Re: Относно изпита по МПП

от northern-star » Пет Фев 01, 2008 8:13 pm

Не знам как е тази година, но миналата година мога да ви дам сведение, че писменият изпит се оценяваше от ас. Стоянов. А относно колоквиума при него - не беше взиман предвид, ама изобщо. Нито от него, нито от доц. Видин.
Аватар
 
Мнения: 307

Re: Относно изпита по МПП

от pebbles » Пет Фев 01, 2008 8:40 pm

мерси за информацията! (smile)
 
Мнения: 29

Re: Относно изпита по МПП

от Yotov » Нед Дек 27, 2009 9:51 pm

Някой може ли да даде повечко информация за изпита при доц. Видин - трябва ли да се знаят много подробности, педантичен ли е изпитващият, до каква степен иска да се знаят конвенциите, как по-точно протича самият изпит и т.н.? Благодаря предварително на отзовалите се (smile)
Аватар
 
Мнения: 36

Re: Относно изпита по МПП

от shushi » Чет Дек 31, 2009 11:59 am

здравейте!относно изпита по МПП при проф.Борисов искам да попитам дали въпросът е общ за всички или индивидуален, дали се тегли и от кого/проф. или студентите/ или професорът само го избира и съобщава? Благодаря предварително :)
 
Мнения: 1

Re: Относно изпита по МПП

от Екс » Нед Мар 20, 2011 2:39 am

Пиша този коментар,защото знам,че ще е полезен на идните поколения,които ще държат изпита по МПП при проф.Видин.
Първо за изпита са необходими учебникът на проф.Видин-обща част ,а останалите въпроси се учат от този на проф.Иван Владимиров.(поне докато проф.Видин не издаде свой учебник,който да покрива и специалната част) . Това е необходимо на теория (rofl) ,но на практика масово се учи от лекциите в интернет.http://www.bglegis.com/MPP.html - ето ги и тях . (МПП лекции II вариант) От там учих и аз и поне 80% от колегите ми.
Изпитът е 2 вида - писмен или устен (Избирате си Вие). Устният е при проф.Видин.Някои имаха хубави оценки ,други не чак толкова,скъсани-малко.Ако си падате по устните изпити и сте си научили най-вече, може да се явите (talking) Писменият обаче е масов и на него отиват поне 80% от курса (той е общ за втори поток право и целия курс МО - можете да си представите колко много народ се събира) Води се от ас.Чавдар Стоянов. Той минава и дава на всеки по един различен въпрос. Времето е 60 мин.
и според мен е по-добър. Ас.Стоянов не се заяжда.
Ако имате въпроси за нещо недоизказано в поста ми - ЛС
 
Мнения: 1

Re: Относно изпита по МПП

от mustafa » Съб Юли 02, 2011 5:39 pm

Yotov написа:Някой може ли да даде повечко информация за изпита при доц. Видин - трябва ли да се знаят много подробности, педантичен ли е изпитващият, до каква степен иска да се знаят конвенциите, как по-точно протича самият изпит и т.н.? Благодаря предварително на отзовалите се (smile)
 
Мнения: 1

Предишна

Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
cron