покупко-продажба на недвижим имот

Брак. Съпружеска имуществена общност. Брачен договор. Отношения между родители и деца. Осиновяване. Наследяване. Завещание. Запазени части.

покупко-продажба на недвижим имот

от bijuto1980 » Пон Юни 11, 2012 5:08 pm

Предвартелно благодаря!Моля да ми изтълкувате следният текст от Нотариален акт за покупко – продажба " Н. М. А. продава на Б. М. А. следния свой собствен недвижим имот, а именно: От дворно място с построената в него жилищна сграда при граници на имота………………, имот съставляващ парцел……………. по регулацонният план на гр. Вършец, САМО:-Южна средна стая находяща се в първия етаж на жилищната сграда при граници с граници на продаденото: стаи………… и разпределителното антре на жилището за сумата….” Става въпрос за покупко-продажба между братя. Въпроса ми е-какво включва покупко-продажбата: 1.делът от дворното място, южната средна стая и разпределитилното антре. 2.южната средна стая и разпределителното антре.
 
Мнения: 4

Re: покупко-продажба на недвижим имот

от aahz » Чет Юни 14, 2012 10:31 am

Мммм, никъде не се споменава прехвърляне на част от земята (а трябва да има доста сериозна индивидуализация, но никъде не се споменават площ, както и местонахождение в рамките на поземления имот). А ако това е истински нотариален акт, би ми се искало да поговоря с нотариуса как прехвърля отделни стаи, сигурен съм, че ако успее да го обясни, съдебните изпълнители в България драстично ще забогатеят...
Модератор
 
Мнения: 81


Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта