www.legaltheory-forums.org

Философия, теория и история на държавата и правото

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
  МнениеПубликувано на: Нед Май 24, 2009 4:50 am 

здравейте!бих искал да попитам по кой учебник са разработени темите и мога ли само на база тези разработки да се явя на изпита при доц. Пламен Киров и да изкарам съответно хубава оценка.Аз съм задочник.Само да уточня, че на нас ни бе "препоръчано" да учим от Конституционното на Стойчев.Благодаря преварително!!!

Върнете се в началото

Профил Изпрати  
  МнениеПубликувано на: Нед Май 24, 2009 5:14 pm 

Аватар

bg_pop написа:
искам да кажа,че лекциите тук изглеждат напълно точни!Обхващат най-важните неща от учебника на Стойчев ! :)

Ако те изпитва Доц.Пламен Киров няма да имаш никакви приблеми ако си кажеш на вайжните неща , не иска излишни подробности ... а колкото до Ас.Киселова ... дано не си и се набил/а по време на очните с лошо.За изпита при тях не се препоръчва , а се изисква Стойчев ... и двамата са му фенове.
Лекциите тук са супер , но все пак хвърли един поглед на учебника не е кой знае какво :)
Успех :)

Върнете се в началото

Профил Изпрати  
  МнениеПубликувано на: Пон Май 25, 2009 1:09 pm 

haifisch ,благодаря ти много за отговора ,точно така смятам да правя (smile)

Върнете се в началото

Профил Изпрати  
  МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2009 7:25 pm 

От методическия кабинет ми дадоха същия конспект, като този тук, но на него отдолу пише 1998г., и му липсват разни...осъвременени(?! май не е тази думичката) въпроси - като омбудсмана например. И понеже моите колеги май са неотзивчиви по темата, или аз съм твърде асоциална (off - metulheart:) )...та, някои от по - умните от мен, дали знае дали е актуалния за тази година? :)... СУ редовно обучение...

Върнете се в началото

Профил Изпрати  
  МнениеПубликувано на: Вто Юли 20, 2010 12:07 am 

Искам първо да благодаря на всички създали тези перфектни разработки ! (yes)

До всички които занапред ще учат КП - напълно достатъчни са тези разработки. Бях на изпит по КП при доц. Васил Киров през Юли ,бях се готвил само по тези разработки и имам 6-ца. Освен това изпита при него протича много приятно ! (yes)

Върнете се в началото

Профил Изпрати  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3

Часовете са според зоната UTC + 2 часа