Сборник по ГРАЖДАНСКОПРАВНИ НАУКИ. Първа част

Примерни разработки по гражданскоправни науки, съобразени с конспекта за държавния изпит.

Сборник по ГРАЖДАНСКОПРАВНИ НАУКИ. Първа част

от atanassoff » Пет Яну 25, 2013 5:53 am

Уважаеми колеги,

За мен е удоволствие да представя на Вашето внимание първото издание на сборника с тематични разработки, посветени на държавните изпити за специалност "право":

ИзображениеИзображение

Съдържанието и авторите

Книгата се състои от 600 страници и съдържа разработки на темите от първата част (1-32) на актуалния конспект.

Сборникът концентрира в себе си основните теоретични положения, цялата относима нормативна уредба, класическите тълкувателни актове на върховните юрисдикции, съгласувани в единен и последователен текст. Съдържанието е изградено така, че да предостави ценна информация както на тези читатели, които искат просто да се справят с изпита, така и на тези, които искат да получат една отправна точка за задълбочена подготовка и разбиране на материята.

Разработена е в подробности материята относно:
(^) Общата част на гражданското право
(^) Вещното право
(^) Търговското дружествено право
(^) Общата част на облигационното право

Авторският и редакторският екип на книгата е съставен от юристи, завършили СУ "Св. Климент Охридски", ПУ "Паисий Хилендарски", ВТУ "Св. св. Кирил и Методий".

Изображение

Стил и оформление

Текстът е написан в утвърдения от нашия екип ясен и прецизен стил, като са взети под внимание основните учебни курсове и положения в съдебната практика, за да може да осигурим един оптимален обем за подготовка. Всяка тема е разработена подробно, цялостно и изчерпателно. Цитирана е цялата релевантна нормативна уредба.

Графичното оформление на сборника е най-доброто, което сме правили до момента. Разположението на текста следва структурата и логиката на изложението, а законовият текст отново е обособен по начин, който позволява лесното фокусиране върху съответните норми поотделно и в цялост.

Изображение

Актуалност

Всяко печатно издание на правна тематика има един основен проблем - то остарява бързо. Не са малко случаите, при които дадени законодателни промени биват приемани или влизат в сила непосредствено преди даден изпит. Промяната в конспектите също е допълнителен стресиращ фактор.

Още с първите издания на нашите продукти ние направихме първата стъпка към справянето с този проблем.

Сборникът се ползва с безплатна актуализация по e-mail до края на 2014 г.


(#) За повече информация и предварителна заявка посетете LawStore.bg


Изображение
Аватар
Администратор
 
Мнения: 972

Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта