www.legaltheory-forums.org

Философия, теория и история на държавата и правото

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 14 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
  МнениеПубликувано на: Пон Ное 09, 2009 10:00 am 

Здравейте, колеги!

Кръжока по конституционно право е вече факт (nod) Сбирките се осъществяват обикновено в сряда или четвъртък от 18 часа в конферентната зала на Ректората, като предварително датите биват уточнени от организационния екип.

Успех на кръжока и всички ни :) Дерзайте колеги и заповядайте в сряда 11 ноември от 18 часа, защото ще се проведе втората сбирка този път с гостуващ лектор (tongueout)

Върнете се в началото

Профил Изпрати  
  МнениеПубликувано на: Нед Ное 22, 2009 11:03 pm 

Здравейте! Само да попитам, мога ли да се включа в кръжока при условие, че не съм студент в СУ, а в УНСС?

Върнете се в началото

Профил Изпрати  
  МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 10:23 am 

Разбира се, ограничения няма, доколкото знам (tongueout). Колкото повече, толкова по-весело (wink) До момента в групата са включени студенти от СУ и НБУ. Заповядайте на 3 декември от 18 часа в конферентната зала на СУ, официален гост ще бъде Хорхе Фуентес - посланик на Р.Испания в България.

Върнете се в началото

Профил Изпрати  
  МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2009 11:08 pm 

Здравейте колеги,

бихте ли ми дали малко повече информация относно кръжока по конституционно право относно начина, по който протичат занятията, мястото и часа на провеждането им, начина за записване и разбира се датата на следващата среща на участниците в кръжока.

Благодаря предварително!

Върнете се в началото

Профил Изпрати  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 14 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа