относно въпросите от конспекта на задочниците
относно въпросите от конспекта на задочниците
Здравейте!! Студентка съм първи курс задочно и ме интересува откъде мога да прочета нещо по въпросите 31,32,33,34 от конспекта?Не успях да открия нищо за юридическа санкция и за санкционнна охрана на правната норма
. Благодаря ви предварително! 

Re: относно въпросите от конспекта на задочниците
От конспекта за задочното обучение отпаднаха следните въпроси -> 24 , 27 , 31 , 32 , 33 , 64 ..... отпаднаха именно защото в учебниците няма инфо за тях и не са четени на очните ... въпрос 34 го има в учебниците виж по-внимателно 

Благодаря ти много, haifisch! Явно съм пропуснала факта, че отпадат някои въпроси. 

Може ли да попитам за кой университет става дума, че са отпаднали тези въпроси.
Благодаря Ви!
Благодаря Ви!
Отпадналите въпроси са за задочните студенти в СУ.
Благодаря Ви, но за съжаление мен не ме засяга.
А кой е преподавател по ОТП при вас?
При нас ( във ВТУ) е Тенчо Колев.

А кой е преподавател по ОТП при вас?
При нас ( във ВТУ) е Тенчо Колев.

При нас лекции водиха двама преподаватели - проф. Р. Ташев и проф. Д. Милкова. На изпита имаме право на избор при кого от двамата да се явим. Предполагам си попадал на техните учебници по ОТП.
Иначе, на мен Тенчо Колев ми водеше ОТП-то докато учех политология, пак в СУ. И изпита мина съвсем нормално... е аз си знаех де
, но останах с впечатление, че оценява обективно...
Успех с изпита!

Иначе, на мен Тенчо Колев ми водеше ОТП-то докато учех политология, пак в СУ. И изпита мина съвсем нормално... е аз си знаех де

Успех с изпита!
Относно учебниците, четно казано имам ги всичките, но от този на Милкова просто не може да се учи, няма такова чудо, едно изречение да е по 5-6-7 реда, просто е някакъв ужас. Учебникът на Ташев не съм го отварял, струва ми се много голям, а като че ли няма и да го отворя.
Май ще се учи от лекциите и от учебника на Тенчо Колев.
Благодаря Ти!
Май ще се учи от лекциите и от учебника на Тенчо Колев.
Благодаря Ти!

Учебникът на Ташев е все пак монография и част от (ако не се лъжа) тетралогия по ОТП. Той е най-новото и най-модерното, така че наистина не е зле човек да му хвърли един поглед. Що се отнася до Милкова - пропусни първите 100-120 страници увертюра и в останалата част от 100-тина страници ти е обяснено цялото ОТП накратко.
Благодаря Ти за съвета.
Аз мислех да го изхвърлям тоя учебник, но май ще го прехвърля.
Аз мислех да го изхвърлям тоя учебник, но май ще го прехвърля.