Курсова работа по ОТП
10 мнения
|Страница 1 от 1
Курсова работа по ОТП
Здравейте,колеги,ще ми каже ли някой дали трябва да пишем тази година курсова работа по ОТП и кога трябва да я предадем?
Re: Курсова работа по ОТП
Само да допълня,че става въпрос за студентите редовно обучение
.

Май забравих да спомена ,че става въпрос за СУ и изпита е при доц.Милкова или проф.Ташев.
Трябва. По принцип до 20 май някъде е крайният срок. Асистентите го определят. Тази година при проф. Ташев КР-та ще играе голяма роля за оценката, тъй като изпитът щял да бъде писмен и след твоа събеседване върху КР-то. Така че си залсужава усилията.
За задочниците - КР-та се носи на самия изпит.
Благодря много за съдействието,оценявам бързия отговор!
Възможно ли е някой да сложи линк или да обясни как трябва да изглежда заглавната страница на курсовата работа, а и също да спомене ако има някакви специални изисквания към оформлението/напр. трябва ли да се напише името на преподавателя и асистента и къде?/
- Модератор
Тук всичко е обяснено... :-)
http://www.legaltheory.org/index.php?rid=42&id=84
Изискванията важат за всички реферати по ОТП.
http://www.legaltheory.org/index.php?rid=42&id=84
Изискванията важат за всички реферати по ОТП.
Благодаря, беше определено от полза
Все пак не видях изискване за упоменаване на преподавателите, а това малко ме изненадва според това, което чувам от някои приятели...

Все пак не видях изискване за упоменаване на преподавателите, а това малко ме изненадва според това, което чувам от някои приятели...
- Модератор
Няма такова изискване.
atanassoff написа:Трябва. По принцип до 20 май някъде е крайният срок. Асистентите го определят. Тази година при проф. Ташев КР-та ще играе голяма роля за оценката, тъй като изпитът щял да бъде писмен и след твоа събеседване върху КР-то. Така че си залсужава усилията.
Аз знам, че изпита е устен
Така каза проф.Ташев в началото на годината и после повтори към средата на втори семестър
10 мнения
|Страница 1 от 1