конспектът по ОТП
Re: конспектът по ОТП
Айде и аз да се включа в цялата манжда. Lady_Croft иска ДА ТЕ СКЪСАТ. Няма никаква логична причина да си причняваш Д.М. предположение че във форума са качени на 95% разработките по лекции и учебници на проф. Р. Ташев.
Определението на админа е окончателно и не подлежи на обжалване.
Определението на админа е окончателно и не подлежи на обжалване.
atanassoff написа:Lady_Croft иска ДА ТЕ СКЪСАТ.
Да, да, Lady_Croft е изрод-садист

atanassoff написа:Няма никаква логична причина да си причняваш Д.М. предположение че във форума са качени на 95% разработките по лекции и учебници на проф. Р. Ташев.
Така си е, така си е - някой друг ти е смлял материала като за идиот, я си чети кротичко и не се задълбавай с такива "подробности" като учебници - че защо?

atanassoff написа:Определението на админа е окончателно и не подлежи на обжалване.
Да, да, да! Нашата последна, върховна инстанция - о, Наско, ти, Божа светлина и истина!

Lady_Croft написа:atanassoff написа:Lady_Croft иска ДА ТЕ СКЪСАТ.
Да, да, Lady_Croft е изрод-садистАма то откакто сме в един екип ... с какъвто се събереш, такъв ставаш, е казал народът ...
atanassoff написа:Няма никаква логична причина да си причняваш Д.М. предположение че във форума са качени на 95% разработките по лекции и учебници на проф. Р. Ташев.
Така си е, така си е - някой друг ти е смлял материала като за идиот, я си чети кротичко и не се задълбавай с такива "подробности" като учебници - че защо?А ходенето на лекции го приеми като хубава разходчица - въздухът в района на СУ и особено на Орлов мост е тъй кристален и свеж!
![]()
Жените си падате по това да правите сцени, а? а? а?
Lady_Croft написа:atanassoff написа:Определението на админа е окончателно и не подлежи на обжалване.
Да, да, да! Нашата последна, върховна инстанция - о, Наско, ти, Божа светлина и истина!Понеже се засрамих, просто потвърждавам върховнокомпетентното ти мнение!
По-добре и Аз не мога да кажа. Амин!
atanassoff написа:Жените си падате по това да правите сцени, а? а? а?
Да, да, да ... разликата е, че някои го правят добре ...
atanassoff написа:По-добре и Аз не мога да кажа. Амин!
Още едно нещо, което правя добре ... по-добре ...

Хайде, стига, че момичето заради нас накрая няма да иде на изпит, съвсем ще го отчаяме от последиците върху психическото здраве на онези, които вече са си го взели

northern-star написа:Jantex, този форум не е за или против определени преподаватели и не е мястото тук на такива реплики.
Знам! И съм напълно съгласен!

Ако смятате, че поста ми нарушава правилата във форума може да го изтриете